x

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Si Jordi, Anna, Rosa i Kike es pogueren fusionar i convertir en un ser únic, seria Joan Rojeski. Sense sexe definit, és una persona creativa, cuidadosa, desperta i amb un sentiment cooperatiu que du arrelat des de la seua infantesa.

Cada projecte que nàix a l’estudi de disseny Joan Rojeski està tractat amb molta cura des del seu inici. La primera part del projecte la dediquem a la recerca i procés creatiu per a obtenir resultats innovadors i adequats a cada client. Pensem de forma estratègica el que necessita cada projecte que es desenvolupa, per a respondre perfectament a les seues necessitats.

Aquestes fases les apliquem tant als projectes de disseny de producte, disseny gràfic i disseny web.

Ens sentim especialment còmodes treballant per a cooperatives; pel fet de compartir valors, i conèixer les seues peculiaritats.

Economia del bé comú. I quina relació tenim amb l’economia del bé comú? L’estudi ha passat una consultoria per a tindre…

Formem part de l’ADCV (Associació de dissenyadors i dissenyadores de la Comunitat Valenciana) i de la Exprimidora. A més, som socis i des de 2016 formem part del Consell Rector de FEVECTA (Federació Valenciana de Cooperatives de Treball Associat).

Basat en el 6è principi cooperatiu: cooperació entre cooperatives.

Amb la cooperativa Makinacción formem una agència de comunicació i disseny capaç d’oferir serveis integreals de comunicació, en tot el territori valencià.

Valors cooperatius:

1r Principi: participació voluntària i oberta
2n Principi: gestió democràtica
3r Principi: la participació econòmica dels socis
4t Principi: autonomia i independència
5è Principi: educació, formació i informació
6è Principi: cooperació entre cooperatives
7è Principi: interès per la comunitat

Formem part de projectes com Guerreros Púrpura. Dissenyem tots els elements que necessita l’organització per a poder aconseguir el seu objectiu: millorar la vida de xiquets i xiquetes amb malalties neuronals.

De una banda més lúdica, col·laborem amb el col·lectiu de Falles Populars i Combatives de València, dissenyant durant els dos últims anys, la