x

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

En joanrojeski la cerca del Bé Comú és un dels pilars del nostre treball. Un sistema on la dignitat humana, la solidaritat, la sostenibilitat, la justícia social, la participació democràtica i transparència són elements substancials.

Des de 2018, que vam desenvolupar el nostre primer Balanç, estem immersos en la seua millora constant. I per això hem posat en marxa una sèrie d’accions i dur a terme un pla que perfeccione el model proveïdor-client-treballador.

Client, clienta, col·laborador, col·laboradora, proveïdor, proveïdora i en definitiva amic i amiga, tens molt a aportar-nos, per això et demanem que emplenes aquesta enquesta.

Segons el que es disposa en la Normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les seues dades personals seran tractades en un fitxer amb la finalitat de gestionar allò sol·licitat per vosté. El fet de no completar tots els camps requerits, pot suposar la impossibilitat de respondre a la seua sol·licitud. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantinga la relació comercial o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals. No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal i vosté té dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. Per a l'exercici dels seus drets d'accés, rectificació o supressió, limitació del seu tractament, portabilitat i/o oposició, podrà dirigir-se al responsable del fitxer: info@joanrojeski.com.