x

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Som una cooperativa compromesa amb la nostra realitat social, i una de les nostres màximes des dels inicis ha sigut aportar el nostre granet per, en la mesura de les nostres possibilitats, millorar la vida de totes, així hem participat en diferents iniciatives i projectes tan enriquidors com aquests:

Guerreros Púrpura naix com un grup de pares i mares de xiquets i xiquetes amb malalties neurològiques, metabòliques i endocrines al que els uneixen un somni comú. Els seus objectius: recolzar la recerca, l’educació, assegurar-se que els xiquets i xiquetes reben les teràpies necessàries i que compten amb els mitjans necessaris per a l’estudi de les seues malalties.

guerrerospurpura.org

Pics PV és una iniciativa pròpia creada per a promoure i visibilitzar les muntanyes valencianes  i els trets característics que les fan úniques. A travès d’una il·lustració reflexem els aspectes principals. Pel moment: Penyagolosa, Montgó, Benicadell i Montcabrer.

instagram.com/pics_pv

Les Falles Populars i Combatives son una proposta de festa oberta i autogestionada nascuda el 2002 al districte de Ciutat Vella fruit del treball conjunt de diversos col·lectius de la ciutat de València. Al llarg dels anys han anat consolidant un espai on recuperar l’esperit popular de les falles, donant vida a les places, els solars i les xarxes.

fallespopulars.org