x

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Fruit d’un ADN d’innovació permanent sorgeix la necessitat de creació de nous productes que responguen a les necessitats dels usuaris a l’àmbit de la cuina però respectant els principis bàsics de felicitat, optimisme, simplificació en el cuinat, vida saludable i resultats saborosos. Aquests principis no han de quedar-se només com un manifest o filosofia d’empresa sinó que a més han d’estar presents de manera honesta durant la creació i desenvolupament de nous productes.

Després de l’aplicació d’una metodologia pròpia, sessions creatives amb l’equip de Lékué i amb el seu feedback continu, es va obtindre una línia de treball vinculada al menjar artesà i tradicional però elaborada d’una manera diferent i innovadora, que responia a molts d’eixos principis i per aquest motiu el projecte partira del concepte del “Home made”. La Cheesemaker és el resultat de l’experimentació sobre el procés d’elaboració del formatge i el desenvolupament del qual suposa la revolució i acostament a la llar d’un procés especialitzat, artesanal i tradicional. Per a poder gaudir del formatge elaborat per la Cheesemaker només es necessita un microones i dos ingredients: llet fresca i un àcid, que pot ser llima, vinagre o iogurt.

Cheesemaker es compon de tres peces: el recipient on es calfa la llet i on en afegir l’àcid es realitza la coagulació àcida, el motle on es filtra la mescla i es dona forma al formatge i, finalment, la tapa que ajuda a preservar el formatge mentre reposa i que disposa d’un mesurador per a les quantitats d’àcid.

Cheese Maker

Creació de concepte, disseny de producte

Client: Lékué

Category:
Date: