x

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

En Joan Rojeski la búsqueda del Bien Común es uno de los pilares de nuestro trabajo. Un sistema donde la dignidad humana, la solidaridad, la sostenibilidad, la justicia social, la participación democrática y transparencia son elementos sustanciales.

Desde 2018, que desarrollamos nuestro primer Balance, estamos inmersos en su mejora constante. Por ello hemos puesto en marcha una serie de acciones para llevar a cabo un plan que mejore el modelo proveedor-cliente-trabajador.

Cliente, clienta, colaborador, colaboradora, proveedor, proveedora y en definitiva amigo y amiga, tienes mucho que aportarnos, por ello te pedimos que rellenes esta encuesta.

Segons el que es disposa en la Normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les seues dades personals seran tractades en un fitxer amb la finalitat de gestionar allò sol·licitat per vosté. El fet de no completar tots els camps requerits, pot suposar la impossibilitat de respondre a la seua sol·licitud. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantinga la relació comercial o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals. No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal i vosté té dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. Per a l'exercici dels seus drets d'accés, rectificació o supressió, limitació del seu tractament, portabilitat i/o oposició, podrà dirigir-se al responsable del fitxer: info@joanrojeski.com.